Empresa de neteges a Terrassa

Realitzem neteges en habitatges, empreses o comunitats de Terrassa, el Vallès Occidental i Barcelona. Què vols netejar? Nosaltres ens ocupem!

Empresa de neteges a TerrassaQui som?

A Tameslimp Plus Services proporcionem un servei ràpid, precís i de confiança. Som una consolidada empresa de neteges a Terrassa que destaca per la qualitat i l'experiència de més de 35 anys al sector.

Plantilla fixa, especialitzada i de confiança

Estem formats per un gran equip de treballadors qualificats, personal fix de confiança, que porta amb nosaltres molts anys i que està format per adequar el servei de neteja a les exigències de cada client.

Fidel cartera de clients satisfets

Molts clients confien els seus serveis de neteja a Barcelona a Tameslimp Plus Services. La fidelitat és un regal que valorem cada dia, per mantenir el grau més gran de satisfacció a cada client.

empresa Terrassa netegesServei 24 hores, 365 dies

Com empresa de neteges a Terrassa ens desplacem al domicili de les empreses i particulars que necessitin dels nostres serveis, a qualsevol punt del Vallès Occidental (Terrassa, Sabadell, Matadepera, Vacarisses, Sant Cugat ...) i fins i tot a Barcelona capital.

Maquinària elevadora per neteges amb alçada

Ens valem d'una gran plantilla de professionals i de la maquinària més adequada, per poder realitzar neteges especials, en indústries, edificis, façanes, vidrieres ... A més a més, sempre apliquem productes de gran qualitat, per cuidar les diferents superfícies.

Pressupostos sense compromís

Si busca una empresa de neteges a Terrassa o a qualsevol zona del Vallès, pot sol•licitar-nos un pressupost sense cap compromís. Estarem encantats d'atendre´t.

TAMESLIMP

  Avinguda Bejar, 399 Local CE1,
Terrassa, 08225, (Terrassa)

  937 844 359

  607 895 085

SERVEI
24 HORES
365 DIES

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.