Neteja de cases a Terrassa

Des d'una neteja integral puntual fins a un servei setmanal de neteja a cases de Terrassa, el Vallès i Barcelona. Deixi-ho a les nostres mans!

neteja de cases terrassa

No tens temps? Necessites ajuda?

Si et resulta difícil compaginar la vida laboral amb les tasques de la llar, si tens una persona dependent que necessita atenció diària, si busques un servei de neteja de cases a Terrassa o a qualsevol zona del Vallès Occidental i Barcelona capital, simplement, truca'ns.

Som professionals de confiança, que porten, més de 30 anys en aquest sector i que poden ajudar-te, amb total proximitat, professionalitat i diligència.

Treballem amb maquinària específica per abrillantat o polit de terres, amb productes de neteja que tenen cura de cada tipus de superfície i amb maquinària d'alçada per neteges especials de sostres, façanes, persianes...

Busca a algú a Barcelona per fer una neteja integral de la cuina? Vol saber quant costaria el nostre servei setmanal o mensual?

Només indique la freqüència, el dia i l'hora que vulguis. Nosaltres treballem cada dia, de dilluns a diumenge.

GUANYA TEMPS, GUANYA COMODITAT
SOL•LICITA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

TAMESLIMP

  Avinguda Bejar, 399 Local CE1,
Terrassa, 08225, (Terrassa)

  937 844 359

  607 895 085

SERVEI
24 HORES
365 DIES

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.